(untitled) (Salam International Academic Journal, 2014)
شخصیت های علمی وفرهنگی اگر جوانب مختلف زندگی شان مورد تحقیق وارزیابی قرار نگیرد از یکطرف نسل جوان ومعاصر کشور از میراث فرهنگی کشور خویش غافل وبی خبر مانده واز طرف دیگر درشناخت چهره حقیقی وواقعی آنها اشتباهات ونادرستیها به میان آمده قضاوت روی هوا وهوس وجهل صورت میگیرد چه خوب است که جوانان کشور آگاهی درست وواقعی وتحقیق شده را دریافت، ومعلومات وقضاوتهای خویش را روی معیارهای علمی ومنطقی درمورد تاریخ مردان وطن خویش داشته باشند. وچون اکثر جوانان ازبعد مهارت امام در حدیث آگاهی ندارندوبیشترمردم امام را تنها به حیث یک فقیه می شناسند بنابران تصمیم گرفتم که راجع به موضوع جایگاه امام ابوحنیفه درحدیث مقالۀ را به نگارش بگیرم وبه دست نشر بسپارم تا باشد در نشر علم وپخش حقایق تاریخی ومعرفی شخصیتهای علمی وتاریخی میهن عزیزمان سهیم شوم اینک به یاری ونصرت الله متعال به نگارش این مقاله پرداخته ومعلومات واندوخته هایم درپیرامون این امام را با استفاده ازمراجع ومآخذ مهم به خوانندگان خویش تقدیم میدارم.